:: Muhasabah diri ::

"Ya Allah, sesungguhnya aku mohon kepada-Mu datangnya rahmat-Mu, azimat-azimat ampunan-Mu, berikanlah kebahagian dan kesejahteraan rumahtanggaku , keselamatan dari segala dosa, beroleh segala kebaikan, mendapat syurga dan selamat dari neraka-Mu."

"Ya Allah..lindungi anak-anak ku Sofea Inara , Adam Irhami & Luqman Ikrami. Lindungi mereka dari segala musibah dan keburukan. Jadikanlah mereka anak yang soleh , beriman dan mendirikan solat mu...supaya mereka beroleh kejayaan dunia dan akhirat. Amin Ya Rabal - Alamin..."



Monday, September 5, 2016

Ibu.. jangan terlepas lagi




Hari ni cukup Khalisa 9 bulan. Ni gambar lisa kat klinik kesihatan gunung rapat (KKGR). Lisa dah mengantuk sangat tunggu giliran nak masuk bilik nurse review ttg perkembangan lisa..berat 6.8kg

Huhu masih dalam line putih. Alahai .. semoga lisa membesar dengan sihat dan ceria ye sayang. Gambar ni ayah yang candid. Hihi masa ni abg luqman pun ikut skali. Abang adam & kak long pergi school.

No comments: