:: Muhasabah diri ::

"Ya Allah, sesungguhnya aku mohon kepada-Mu datangnya rahmat-Mu, azimat-azimat ampunan-Mu, berikanlah kebahagian dan kesejahteraan rumahtanggaku , keselamatan dari segala dosa, beroleh segala kebaikan, mendapat syurga dan selamat dari neraka-Mu."

"Ya Allah..lindungi anak-anak ku Sofea Inara , Adam Irhami & Luqman Ikrami. Lindungi mereka dari segala musibah dan keburukan. Jadikanlah mereka anak yang soleh , beriman dan mendirikan solat mu...supaya mereka beroleh kejayaan dunia dan akhirat. Amin Ya Rabal - Alamin..."



Monday, April 25, 2011

silent pain


i'm lost!

hari-hari rasa sesak nafas...
errmmmfff... what the ****.....


Saturday, April 16, 2011

its a very long time......









bestnye...sweet sangat rasanye...



its a very long time kitaorg tak spend masa berdua...since sofea lahir! almost 5 years!! owh no.. i really appreciate this lovely moment. kebetulan pulak chipoya nomek & lil'adam kat teluk intan and hari tu jugak dapat free room at lost world hotel yg nak launch next week. duk kat hotel baru....mlm tu ada promotion free ticket utk hotspring...ahhahaa...cam romantik je swimming berdua bersama somi terchinta malam2....sambil tgk bulan...merehatkan diri dalam air kolam panas tu....warghh....walaupun sekejap..tapi seronok....happy sangat! and i think this is my first HONEYMOON....




Tuesday, April 5, 2011

:: soulless ::

where r u?? please come back!!