:: Muhasabah diri ::

"Ya Allah, sesungguhnya aku mohon kepada-Mu datangnya rahmat-Mu, azimat-azimat ampunan-Mu, berikanlah kebahagian dan kesejahteraan rumahtanggaku , keselamatan dari segala dosa, beroleh segala kebaikan, mendapat syurga dan selamat dari neraka-Mu."

"Ya Allah..lindungi anak-anak ku Sofea Inara , Adam Irhami & Luqman Ikrami. Lindungi mereka dari segala musibah dan keburukan. Jadikanlah mereka anak yang soleh , beriman dan mendirikan solat mu...supaya mereka beroleh kejayaan dunia dan akhirat. Amin Ya Rabal - Alamin..."



Thursday, July 19, 2012

lamanya ...sunyinye ye!

Warrghh lamanya ibu tak mengupdate blog..hahhaha ni ibu tengah tunggu coklat melt before masuk dlm mold. Kebetulan duk belek fb, ada status member remind me with cikpuanqeqeen ni..huhuhu sorry ye.



Kak long with her mid term result - No.2 dalam kelas. Alhamdulillah. Ibu & Ayah bangga dgn sofea.. :D
Final term make sure No. 1 ye sayang...boleh pi duk hotel kat penang! InsyaAllah..



my blooming flowers..Alhamdulillah, ni small garden ibu. Ada pokok kemboja merah (plumeria rubra)..ibu beli rm13 sepokok yg kurus kering tu..so far kemboja ibu membesar dgn baik walaupun cuaca panas sangat skang ni. rumput tu ibu beli dlm 10kpg je. garden ibu bukannye besar sangat. Batu2 putih tu ibu beli sepeket dulu..kene add nanti lagi sepeket. b4 raya setel la hendaknye..hehehe.. bunga merah dgn kak long tu dah layu pun..dah mati..jangka hayat tak lama..dlm sebulan lebih je rasanye..huhuhu rm8 sepasu..hehehe





ni during ayah pi keje on saturday..happening je rumah..sonok..
paling haru as usual Abang Aaa yg sntiasa nak kan perhatian. See the last page. :D
Ibu sayang anak-anak ibu................sayang sangat!!