:: Muhasabah diri ::

"Ya Allah, sesungguhnya aku mohon kepada-Mu datangnya rahmat-Mu, azimat-azimat ampunan-Mu, berikanlah kebahagian dan kesejahteraan rumahtanggaku , keselamatan dari segala dosa, beroleh segala kebaikan, mendapat syurga dan selamat dari neraka-Mu."

"Ya Allah..lindungi anak-anak ku Sofea Inara , Adam Irhami & Luqman Ikrami. Lindungi mereka dari segala musibah dan keburukan. Jadikanlah mereka anak yang soleh , beriman dan mendirikan solat mu...supaya mereka beroleh kejayaan dunia dan akhirat. Amin Ya Rabal - Alamin..."



Monday, August 13, 2012

A meaningful surprise on my birthday !

Ermm best je dengar status orang camtu kan??  My 30th birthday?? Hhaahahahah kebetulan turn birthday kali ni ibu ada open booth kat subang parade.. i was imagine ada lagu2 birthday berkumandang jugak ala2 citer omputih boyfren wish birthday kat gorlfren dia...satu subang parade dengar lagu tu ke..best kan?. ada kad ke..hadiah tu agak jauh la kan....just surprise!! Kiss surprise pun jadik laa.. eh ada ke?? 

tah laa....

anyway

 HAPPY BIRTHDAY IBU!! SEMOGA IBU HAPPY-HAPPY SELALU...CERIA!! TAK MARAH2x..TAK NANGIS2x..HAPPY BELATED BIRTHDAY IBU!!